Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2019 | by fileto

0

Σακελλίων κατά Χάρη Θεοχάρη… για τον χρυσό!

ΓΛΩΤΤΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΕΙ ΛΕΓΕΙ…

Με ανακοίνωσή του αντέδρασε στις δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, από την Κομοτηνή, ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Σακελλίων. «Ο υπουργός Τουρισμού αφού θυμήθηκε μετά από τρεις μήνες την Σαμοθράκη, μετά το καλοκαιρινό κάζο, αφού δήλωσε και άγνοια για το θέμα της Νυμφαίας επεφύλαξε και μια δυσάρεστη  έκπληξη για τους πολίτες της Θράκης», ανέφερε σε μήνυμά του ο κος Σακελλίων.

Όσο για την δυσάρεστη έκπληξη, αυτή ήταν η ατυχής αναφορά του στον χρυσό. Συγκεκριμένα κατά την ανακοίνωση «αναφερόμενος στο θέμα του χρυσού είπε ότι ανάπτυξη και περιβάλλον πάνε μαζί και έφερε το παράδειγμα της Χαλκιδικής. Είναι προφανές ότι η νέα κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τα πράγματα με όρους εταιρειών. Αν λοιπόν στο θέμα του χρυσού της Θράκης η κυβέρνηση μας φέρνει το παράδειγμα των Σκουριών τότε ευλόγως συμπεραίνουμε ότι τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, δεν ήταν καθόλου τυχαία […].

Σε κάθε περίπτωση πάντως η τοποθέτησή του μόνο ανησυχία προκαλεί στους πολίτες της Ροδόπης και του Έβρου […]. Είναι βέβαιο πλέον ότι η κυβέρνηση ψάχνει να βρει τρόπους να περάσει αυτή την επένδυση».

Κατά τον κο Σακελλίωνα «ο κος Θεοχάρης όφειλε να έρθει ενημερωμένος και για το θέμα του χρυσού αλλά και για τα άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία. Οφείλει πλέον να γνωρίζει ότι στο θέμα του χρυσού δεν υπάρχουν εκπτώσεις εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας. Και ότι κάθε απόπειρα ανακίνησης του θέματος θα προσκρούσει πάνω στην ομόθυμη άποψη και θέση της τοπικής κοινωνίας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑