Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 28th, 2019 | by fileto

0

Μετά το τσίμπημα της μέλισσας πήγε στην παρέλαση

Στην αρχή έμοιαζε η είδηση με ένα «κακόγουστο» αστείο, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το μεσημέρι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου παραμονή της εθνικής εορτής μας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά από αλλεργική αντίδραση την οποία του προκάλεσε στο σπίτι του στο Παληό το τσίμπημα μιας μέλισσας.

Βέβαια μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα ο υπουργός πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι του να συνεχίσει την θεραπεία του.

Για την περιπέτεια αυτή πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν και του εξέφρασαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα υπουργικά του καθήκοντα.

Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα, δηλαδή χθες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση συνοδεία και του συναδέλφου του υπουργού Άμυνας της Κύπρου και πλήθος επισήμων,

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με μήνυμά του απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους όσοι εκδήλωσαν την αγάπη τους, αλλά και προς το προσωπικό -διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό- του Νοσοκομείου Καβάλας για την «υποδειγματική αντιμετώπιση του ατυχούς περιστατικού».

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι: «πέρασε και αυτό! Έληξε η ολιγόωρη παραμονή μου στο Νοσοκομείο Καβάλας. Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες εσάς που με πλημμυρίσατε μηνύματα αγάπης και περαστικών!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την υποδειγματική αντιμετώπιση του ατυχούς περιστατικού που μου συνέβη.

Αύριο όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε στη Θεσσαλονίκη τη μεγαλειώδη παρέλαση του ΟΧΙ και θα καμαρώσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑