Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 1st, 2019 | by fileto

0

Συνάντηση Στυλιανίδη – Χέρμαν

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας κ. Χέρμαν είχε ο Βουλευτής Ροδόπης και Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Συζήτησαν κυρίως για το μεταναστευτικό, θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την Γερμανική Κυβέρνηση, αλλά και για την προσέλκυση Γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα.
Ο κ. Χέρμαν που γνωρίζεται και έχει συνεργαστεί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη από το παρελθόν, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, είχε επίσης συναντήσεις με τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδη και Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο καθώς και με τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Βουλευτής Ροδόπης δεν παρέλειψε να θέσει στον συνάδελφο του το θέμα τη μεταφοράς του Κέντρου Εκπαίδευσης της FRONTEX από την Πολωνία στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης και να ζητήσει τη συμπαράσταση του σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Ο Βαυαρός Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το σχετικό αίτημα που στήριξε και η Ντόρα Μπακογιάννη στον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας και πρώην Πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Σεεχόφερ στηρίζοντας την πρόταση «του παλιού του φίλου και συναδέλφου Ευριπίδη» όπως είπε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑