Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 27th, 2019 | by fileto

0

Οι ψευτομουφτήδες με τον Τσαβούσογλου!

Μετά την γνωστή συνάντηση των ψευτομουφτήδων με τους παράγοντες της Θράκης και τον μητροπολίτη Δράμας στην Κομοτηνή, είχαμε συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Άγκυρα οι «εκλεγμένοι» (όπως τους προσδιορίζουν ξεδιάντροπα οι τουρκικές αρχές, μια και οι κανονικοί είναι οι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση- μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, σε μήνυμά του στο twitter ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρει ότι παρά τις πιέσεις της Ελλάδας: «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του μαζί με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, τον  «εκλεγμένο μουφτή» στην Κομοτηνή, Ιμπραχίμ Σερίφ, και τον Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα «μουφτή» της Ξάνθης.

«Επαναλαμβάνουμε την υποστήριξή μας προς τον Μουφτή Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ και τον Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, οι οποίοι δεν πτοούνται από τις πιέσεις», αναφέρει επίσης στο μήνυμά του ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας».

Κι εμείς τι κάνουμε γιαυτό;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑