Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 23rd, 2020 | by fileto

0

Θανατηφόρο τροχαίο στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα…

Για μια ακόμη φορά η άσφαλτος στην περιοχή μας δέχεται αίμα από λαθρομετανάστες που διακινούνται από οχήματα τα οποία οδηγούν νεαροί αλλοδαποί διακινητές και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγουν από τα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποτέλεσμα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα, το πρωί της Πέμπτης στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, είναι ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες, βαρύς απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 11 παράτυποι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γρήγορα τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα στάσης, που του είχαν κάνει αστυνομικοί.

Αντίθετα, ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και τελικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο, να προσκρούσει αρχικά σε κράσπεδο, αμέσως μετά την περίφραξη παρακείμενου καταστήματος και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Τόσο ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του, όσο και οι τραυματίες διακομίστηκαν στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού.

Οι υπόλοιποι κρατούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στη Νέα Καρβάλη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑