Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 27th, 2020 | by fileto

0

Κυνηγητό διακινητών στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθησαν χθες (26-1-2020) στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 29 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (κόμβος Καστανέων), αστυνομικοί Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε στην πόλη της Ορεστιάδας, όπου στην περιοχή Οινόης ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, σε επαρχιακή οδό του νομού Καβάλας (ύψος οικισμού Εξοχής), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει , παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑