Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 3rd, 2020 | by fileto

0

Τα έχωσε στον Αυγενάκη ο Παναγιωτόπουλος

Επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα του ποδοσφαίρου και στα όσα έχουν γίνει μέχρι την ψήφιση  της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην κοπή της πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ Καβάλας.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε με νόημα «σέβομαι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα, ακόμη και την αρρωστημένη αγάπη, γιατί κι αυτή μια μορφή αγάπης είναι, κι όλοι έχουμε στοιχεία αρρωστημένης αγάπης για την ομάδα μας, αλλά δεν θα διαλυθεί η χώρα εξαιτίας αυτής της αγάπης. Και είναι κακό να βγαίνουν προς τα έξω δηλώσεις περί διχασμού της χώρας στα δύο».

«Το νομικό πλαίσιο για το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος«είναι αυτό που είναι, είναι σκληρό, και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που είναι και δεν έγινε έτσι επί ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος άφησε αιχμές για τη διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση, σημειώνοντας τα εξής:

«Θεωρώ ότι ο χειρισμός που έγινε δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά μακάρι να είναι αυτός ο μόνος, όχι καλός, χειρισμός της κυβέρνησης». 

«Μακάρι, γιατί υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Επίσης, αυτό το σκληρό θεσμικό πλαίσιο ήταν που οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη. Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν να αποφορτίσει την κατάσταση με τον τρόπο που το έκανε προκειμένου να μην χειροτερέψει κι άλλο. Και εν πάση περιπτώσει η αγωνία όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι αγωνία για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑