Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 4th, 2020 | by fileto

0

Αποστρατεία Νίκου Μενεξίδη από την Περιφερειακή

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Νικόλαος Μενεξίδης  προάγεται και αποστρατεύεται σε τριάντα ημέρες με το βαθμό του Αντιστρατήγου, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων το οποίο έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -2- Ειδικών Καθηκόντων).

Ειδικότερα, έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη μίας κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού τον Υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Ο κ. Μενεξίδης που κατάγεται από το χωριό Ασημένιο Διδυμοτείχου προάγεται στον βαθμό του Αντιστρατήγου και θα αποστρατευθεί τυπικά σε 30 μέρες.

Ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συναδέλφους του για την αμέριστη υποστήριξη τους αλλά και στις αρχές της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την άριστη συνεργασία και συμπαράσταση τους στο έργο της Αστυνομίας.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του κ. Μενεξίδη αναφέρει τα εξής: «Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα.

Έφτασα ως εδώ έχοντας συνοδοιπόρους όλους τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν  αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα και το φιλότιμό τους και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές περιβάλλον της Χώρας μας.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την συμπαράσταση τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την κατανόηση και την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια».

 

Παραμένει ο Ιωάννης Καραμανλής

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα.

Το συμβούλιο έκρινε διατηρητέο τον ταξίαρχο και Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Ιωάννη Καραμανλή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑