Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 16th, 2020 | by fileto

0

Ή μένουμε σπίτι ή πάμε για ψώνια!

Έκκληση προς την κυβέρνηση να πάρει απόφαση για το κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωσή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Μένουμε σπίτι ή βγαίνουμε για ψώνια. Και τα δυο δεν πάνε μαζί».

Παράλληλα, τονίζει ότι θα πρέπει να ληφθούν και τα κατάλληλα μέτρα οικονομικής στήριξης των επιχειρηματιών, ενώ «Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο, σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε».

 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Μετά από τηλεφωνήματα πολλών συναδέλφων για τη λειτουργία των καταστημάτων από αύριο Δευτέρα, να ενημερώσουμε ότι οι Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν ΜΟΝΟ να προτείνουν το κλείσιμο, χωρίς όμως να δεσμεύουν κανέναν συνάδελφο στο τι θα κάνει στο κατάστημά του.

Αυτήν τη χρονική στιγμή καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας. Μίας κατάστασης άνευ προηγουμένου.

Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτήν την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων, αλλά και των πελατών μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει και να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, όπως έπραξε και με άλλους κλάδους. Φυσικά η απόφαση αυτή, πρέπει να συνοδεύεται από συγκεκριμένα υποστηρικτικά μέτρα στήριξης αυτών.

Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο, σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑