Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 24th, 2020 | by fileto

0

Επίθεση Τραϊφόρου στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας

Με ανάρτησή του ο γιατρός Βασίλης Τραϊφόρος καταφέρεται κατά του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας όσον αφορά την ανακοίνωσή του και υπογραμμίζει τις ενστάσεις του.

Η ανάρτηση του κυρίου Τραϊφόρου αναφέρει τα εξής: “Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας στις 23-3-2020 μόνο ντροπή και θλίψη προκαλεί.

Στην αρχή κάνει μια διαπίστωση λέγοντας ότι “το προσωπικό του νοσοκομείου και των ιδιωτικών ιατρείων (τα εξισώνει) λειτουργεί με ανεπαρκές υγειονομικό προστατευτικό εξοπλισμό”.

Στη συνέχεια παρακαλεί και προτρέπει τους συμπολίτες μας για βοήθεια πάνω σε εθελοντική βάση, διότι η θωράκιση της Δημόσιας υγείας είναι υπόθεση όλων.

Αυτή η λογική είναι σωστή μόνο προς το ένα σκέλος.

Είναι κουτσή διότι ΠΟΥΘΕΝΑ στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι ευθύνες πρώτα και κύρια του κράτους να εξοπλίσει τα νοσοκομεία με υγειονομικό προσωπικό και εξοπλισμό.

Η κομματική, κυβερνητική ταύτιση της διοίκησης του σημερινού Ιατρικού Συλλόγου δεν βοηθάει την αυτονομία των συνδικαλισμού, πόσο μάλλον του Ιατρικού Συλλόγου που είναι επίσημος σύμβουλος του κράτους για θέματα υγείας. Απέχει χιλιόμετρα από τον παλαιό Ιατρικό Σύλλογο όπου για την πραγματοποίηση του Ε.Σ.Υ οι αποφάσεις του ήταν ομόφωνες.

Ναι αυτή η ανακοίνωση θλίψη και ντροπή μου προκαλεί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑