Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 26th, 2020 | by fileto

0

Hot Spot κρουσμάτων κορωνοιού ο νομός Ξάνθης!

Απεβίωσε και δεύτερος ασθενής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στην Ξάνθη.

Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 47 ετών, είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό – θύμα του κορονοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή ήταν υπέρβαρος αλλά δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός 64χρονου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί είναι 23 στην Ελλάδα.

Υπάρχει ένα ακόμη κρούσμα στα πεδινά του Νομού Ξάνθης, γυναίκα, η κατάσταση της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες βελτιώνεται ραγδαία.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ

Και 6ο επιβεβαιωμένο κρούσμα αυτήν τη φορά από τη Διομήδεια Ξάνθης SARS – CoV-2, ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγη ώρα από την διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 54χρονη για την οποία δεν δίνονται άλλες πληροφορίες αν νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ή στο Νοσοκομείο Ξάνθης ή μεταφέρθηκε και αυτή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!

Η ανακοίνωση της διοικήτριας:

Ενημερώνουμε τους πολίτες για το 6ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS – CoV-2, από την περιοχή της Διομηδειας Ξανθης.

Η Διοικήτρια

Ροφαέλα Ελενα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑