Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 29th, 2020 | by fileto

0

Καθαρή η Σαμοθράκη, 12 τα κρούσματα στην Ξάνθη

Αρνητικά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Σαμοθράκη, τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι δυο ηλικιωμένοι από το νησί, που μεταφέρθηκαν χθες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ύποπτα συμπτώματα.

Παράλληλα, ένας ακόμα βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου έδωσε επί ημέρες την “μάχη” και βγήκε  μέχρι στιγμής νικητής.

Τρίτος νεκρός από κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού σήμερα το πρωί έχασε την ζωή του ένας 70χρονος που νοσηλευόταν από την περιοχή της Ξάνθης.

Δώδεκα είναι τα επίσημα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στην Ξάνθη, όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεσημέρι της Κυριακής στη Μύκη, υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Τα 3 από αυτά προέρχονται από τον οικισμό του Εχίνου, 3 είναι οι θάνατοι που έχουν σημειωθεί και άλλα έξι προέρχονται από την πόλη της Ξάνθης και πεδινούς οικισμούς. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε υπάρχουν 16 ύποπτα κρούσματα για τα οποία αναμένονται τα αποτελέσματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑