Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποί..." /> Και οι κλοπές συνεχίζονται παρά τα μέτρα...

Τοπικές ΑΜ-Θ κλοπη

Published on April 2nd, 2020 | by fileto

0

Και οι κλοπές συνεχίζονται παρά τα μέτρα…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 1 κλοπή φορτηγού, 2 κλοπές μοτοσικλετών και 1 διάρρηξη οχήματος, που διαπράχθηκαν την 17 και 22-3-2020, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες την 17-3-2020 αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης και οικισμό της Ροδόπης δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και ακολούθως μετέβησαν σε έτερο οικισμό της Ροδόπης όπου και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 22-3-2020 οι δύο από τους δράστες διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή οικισμού της Ροδόπης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, κάρτες τραπέζης και διάφορα έγγραφα. Ακολούθως, μετέβησαν σε κατάστημα οικισμού της Ροδόπης και πραγματοποίησαν συναλλαγή, χρησιμοποιώντας μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες, τα αφαιρεθέντα έγγραφα και οι τραπεζικές κάρτες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στ o ν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑