Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 24th, 2020 | by fileto

0

Την γενέτειρα επισκέπτεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  • Τριήμερη επίσκεψη με διαμονή και στην Σταυρούπολη

Από την προσεχή Πέμπτη 28 Μαΐου έως και το Σάββατο 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη περιοδεία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας κ.  Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Την Παρασκευή μάλιστα θα διανυκτερεύσει στη Σταυρούπολη Ξάνθης, τόπο γέννησης της μητέρας της.

Η ΠτΔ είχε ανακοινώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι τη Θράκη θα επέλεγε για την πρώτη της επίσκεψη στην ελληνική περιφέρεια, καθώς ήρθησαν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, και τήρησε την υπόσχεσή της!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει προγραμματίσει στην τριήμερη περιοδεία της από την προσεχή Πέμπτη έως το Σάββατο, επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής, συναντήσεις με φορείς, ομιλίες σε εκδηλώσεις, αλλά και επαφές με απλούς πολίτες, κάτι που συνεχώς επιδιώκει.

Η συγκυρία, ωστόσο, με τις τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, καθιστούν την επίσκεψή της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς αναμένεται να αποστείλει και τα αναγκαία μηνύματα προς Άγκυρα.

Επιπλέον, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα της περιοδείας της, θα επισκεφθεί την Σταυρούπολη Ξάνθης, που αποτελεί τον τόπο γέννησης της μητέρας της. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μάλιστα, θα διανυκτερεύσει στην Σταυρούπολη, την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φορές, ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία. στο ξενοδοχείο ΝΕΜΕΣΙΣ του οποίου θα μείνει και η ακολουθία της

Πάντως το αναλυτικό και επίσημο πρόγραμμα επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑