Τοπικές ΑΜ-Θ Στυλιανίδης Ζαχαράκη

Published on June 1st, 2020 | by fileto

0

11 νέα νηπιαγωγεία για την Ροδόπη

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Της έθεσε επιτακτικά το ζήτημα άμεσης υλοποίησης των 11 καινούριων νηπιαγωγείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, 10 για το Δήμο Κομοτηνής και 1 για την επαρχία της Ροδόπης, ώστε να εφαρμοστεί φέτος το διετές υποχρεωτικό νηπιαγωγείο και στο Νόμο Ροδόπης. Πέρυσι να υπενθυμίσουμε, ότι ο Νόμος μας ήταν από τους ελάχιστους νόμους που εξαιρέθηκαν πανελλαδικά, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σχετική της δέσμευση.

Η πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη αναπτύχθηκε σε απόλυτο συντονισμό, τόσο με τον διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέπτυξε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα και συνέπεια τους σχετικούς φακέλους πρώτος στην Ελλάδα όσο και με την τοπική Εκπαιδευτική Κοινότητα με τους οποίους διατηρεί συνεχή και συστηματική συνεργασία.

Η Σοφία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε απολύτως θετικά στην παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τα συγκεκριμένα έργα επιστάμενά, ώσπου να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν εγκαίρως στην κοινωνία και τα παιδιά της Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑