Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2020 | by fileto

0

Φιλόσογλου κατά Αναστασιάδη για την Αλάνα…

Με ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης Γιάννης Φιλόσογλου αναφέρει: “Τελευταία πολλά άκουσα και πολλά διάβασα για την αξιοποίηση της Αλάνας της Ν.Ηρακλειτσας.

Βεβαίως διάβασα με προσοχή την ανάρτηση του πρώην Νομάρχη Καβαλας Θ.Καλλιοντζη καθώς και τις απαντήσεις του σε διάφορα σχόλια.

Επειδη το διάστημα εκείνο παρακολουθούσα το θέμα που χειριζόταν ο τότε Νομάρχης, θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του και μάλιστα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία αναλήθεια στα γραφόμενα του. Θυμάμαι την εγγραφή στον Π/Υ του Υπ.Εθ.Οικ.για την μελέτη των 497,5 χιλ ευρώ, την μακέτα του ενυδρείου που μας παρουσίασε ο μελετητής, την δημοπράτηση του έργου κλπ. Από το 2010 και εντεύθεν έγιναν κάποιες κινήσεις; Και αν ναι ποιες; Λυπάμαι!!

Το να βγαίνει κάποιος υπεύθυνος και να λέει τις θέσεις του χωρίς καμία απολύτως ενέργεια (έστω και δυναμική), δεν οφελεί σε τίποτε στην πραγματικότητα, απλά συμπεριφέρεται ως ένας απλός πολίτης (άοπλος πολιτικός), την στιγμή μάλιστα που το ΤΑΙΠΕΔ κάνει γνωστό ότι προτίθεται να προβεί στην πώληση των ακινήτων της Αλάνας με μοναδικό κριτήριο ανάδειξης αναδόχου (αγοραστή) την προσφερόμενη υψηλότερη τιμή!!!

Πάρτε την δύναμη που σας έδωσε ο λαός και αποφασίστε εσείς για τον τόπο μας και όχι άλλοι. Στην πολιτική απαιτείται δυναμική και διεκδικητικότητα και όχι εφησυχασμός!!!!!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑