Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 4th, 2020 | by fileto

0

Ο Κασιδιάρης βρήκε οπαδούς στην Καβάλα…

Μεγάλο πάρτι στο Twitter γίνεται με τον νέο κομματικό μηχανισμό που στήνει ο Ηλίας Κασιδιάρης που τα έχει πλέον τσουγκρίσει με τον μέντορά του Νίκο Μιχαλολιάκο και έχει τραβήξει έναν άλλο δρόμο, από αυτόν της Χρυσής Αυγής.

Την ίδρυση του νέου αυτού πολιτικού σχηματισμού ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιαδιάρης, και σύμφωνα με τον ιδρυτή του “θα αντιταχθεί στο βρώμικο πολιτικό σύστημα”.

untitledΚάλεσε μάλιστα σε μαζική εγγραφή στα μητρώα του νέου “φορέα” και τόνισε ότι η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή “είναι πλήρης” αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο ριζική αναδιοργάνωσης που πρότεινε. Άλλωστε ήταν γνωστό πως είχε ηγετικές “τάσεις”.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής έγραψε ότι το όνομα του κόμματος θα είναι “Έλληνες”, ενώ συμπλήρωσε ότι “Έλληνες είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος για την Πατρίδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! Έλληνες για την πατρίδα”.

Η Καβάλα που έδινε μεγάλα ποσοστά στην Χρυσή Αυγή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Κασιδιάρη και από ότι φαίνεται από φωτογραφία που διακίνησε ο ίδιος, έχει δημιουργήσει και τοπικό πυρήνα, μπροστά από άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως σημειώνει κάποιος πολέμιος του Κασιδιάρη στο Twitter «Τα τσούγκρισε ο Μιχαλολιάκος με τον Κασιδιάρη, διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης έφτιαξε καινούριο δικό του και μόνον δικό του μόρφωμα. ΕΛΛΗΝΕΣ Γ. Τ. Π. θα ονομάζεται.

Έλληνες Γ.ια Τ.ην Π.ατρίδα βρε! Τι φανταστήκατε; Την τοπική οργάνωση Καβάλας για παράδειγμα θα την ονομάζουν Έλληνες Γ. Τ. Π. Καβάλας.

Όχι, το κίτρινο ρυάκι που βλέπετε στο λογότυπο του κόμματος να πέφτει από πάνω στο κεφάλι του Τζέραρντ Μπάτλερ δεν είναι κάποιος απάτριδος αναρχοάπλυτος θολοκουλτουριάρης που ουρεί στο σύμβολο της αρχαίας Σπάρτης. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι είναι, αλλά ποτέ δεν θα σκεφτόταν έτσι ο Κασιδιάρης για την παιδική του ονείρωξη».

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑