Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 4th, 2020 | by fileto

0

Στον δικό του κόσμο ζει ο Ντίνος Χαριτόπουλος

Σε ένα δήμο με χιλιάδες προβλήματα και με τους δημότες χωρισμένους με τους Ξυλαγανιώτες να θέλουν εκ νέου τον διαχωρισμό του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και με τις υποδομές να έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος που βγάζει τα δελτία Τύπου πέντε – πέντε ημερησίως για τις επαφές που κάνει, πραγματικά φαίνεται ότι ζει στον δικό του κόσμο!

Με νέο δελτίο Τύπου που φανερώνει την αποξένωσή του από τα προβλήματα του Δήμου του αναφέρει τα εξής: “Πριν ένα χρόνο, στις 2 Ιουνίου 2019, οι δημότες του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών με την ψήφο τους εμπιστεύθηκαν τον συνδυασμό ‘’ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο, δίνοντας την καθαρή εντολή να διοικήσουν το Δήμο έως το 2023.

Την εντολή αυτή ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, οι αιρετοί, τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού, την εξέλαβαν και την τηρούν ως ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους δημότες και ένα χρόνο μετά τις εκλογές, με τα έργα, τη στάση και την αφοσίωση μας το τηρήσαμε και θα το τηρούμε μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου.

Οι δημότες έκριναν πρόσωπα και προγράμματα και ανέθεσαν στο συνδυασμό μας το καθήκον και την αποστολή για την επανεκκίνηση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με στόχο να ξεκινήσει μια μακρά και σοβαρή προσπάθεια για την επανατοποθέτηση του Δήμου στο χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως ενός οργανισμού που παράγει πολιτικές τοπικής ανάπτυξης, που σέβεται και υπηρετεί τον πολίτη, που προτείνει και διεκδικεί, που συνομιλεί με επιχειρήματα με την πολιτεία και τους δεσμούς.

Αναλαμβάνοντας την διαχείριση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, ο συνδυασμός μας δεσμεύτηκε να υλοποιήσει έργα και το κάνει πράξη.

Δεσμεύτηκε να γίνει ο Δήμος ‘’στρατηγείο’’ ανάπτυξης και το κάνει πράξη. Δεσμεύτηκε να τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και το κάνει πράξη.

Η νίκη του συνδυασμού μας στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2020 είναι νίκη όλων των δημοτών, είναι μια νίκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς ευθύνης σκληρής δουλειάς και πολυδιάστατων αγώνων.

Σ’ αυτή την προοπτική ακούμε την κοινωνία και συνεργαζόμαστε με όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν στην μεταμόρφωση του Δήμου μας σε πρότυπο και την ανάδειξη του τόπου μας που αξίζει να ζεις».

Καλά ξυπνητούρια δήμαρχε!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑