Τοπικές ΑΜ-Θ λεα

Published on June 5th, 2020 | by fileto

0

Πρόστιμα για τη ΛΕΑ προαναγγέλλει η Τροχαία

Προσοχή στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης την γνωστή μας ΛΕΑ προαναγγέλλει η Τροχαία σε όσους βγουν από το σπίτι τους και οδηγήσουν στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι σήμερα Σάββατο, το μεσημέρι. Εκτιμάται δε πως θα είναι μαζική, καθώς είναι το πρώτο τριήμερο μετά την «καραντίνα» των προηγούμενων μηνών και τους περιορισμούς μετακίνησης για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Περιπολικά και δίκυκλα θα βρίσκονται σε βασικούς οδικούς άξονες, όπως στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης- Καβάλας, Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, στην ΠΑΘΕ, στην Εγνατία Οδό κ.ά., ενώ ρυθμιστές τροχονόμοι θα διατίθενται σε βασικούς οδικούς κόμβους και διασταυρώσεις στις εισόδους και εξόδους της πόλης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο) και Θεσσαλονίκης- Καβάλας (από το 11ο χλμ. μέχρι τη διασταύρωση Λέων Αμφίπολης).

Την ίδια ώρα αυξημένη ζήτηση υπάρχει για δρομολόγια του ΚΤΕΛ Καβάλας και, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκησή του, όπου χρειαστεί θα υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια για την κάλυψη των αναγκών, δεδομένων και των μέτρων προστασίας που ισχύουν για τις μετακινήσεις των υπεραστικών λεωφορείων λόγω κορονοϊού (πλήρωση θέσεων έως 50%).


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑