Τοπικές ΑΜ-Θ καραογλου

Published on June 16th, 2020 | by fileto

0

Κύριε Καράογλου είστε υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης!

Γύρω από τη Θεσσαλονίκη γυρίζει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και εγκαινιάζει αλλά και παρουσιάζει έργα για την συμπρωτεύουσα, την ώρα που η περιφέρεια ΑΜ-Θ (άσχετα της διοίκησής της) βρίσκεται σε αναπτυξιακό τέλμα!

Μετά το μεγάλο Τεχνολογικού Πάρκο 4ης Γενιάς «Thess Intec», το οποίο θα δημιουργηθεί στη Θέρμη, σήμερα ο Θεόδωρος Καράογλου, βρέθηκε στα νέα γραφεία της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα οποία και θα εγκαινιάσει αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Με την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Α.Ζ.Κ. στον νέο χώρο, ο εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) περνά στη νέα εποχή αφού καθιερώνεται ως το σπίτι της καινοτομίας και της ανάπτυξης για τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου: «Με τη μεταφορά της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στα νέα γραφεία ενισχύουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις 7 Ιουλίου να κρατήσουμε την ευρηματικότητα των νέων ανθρώπων στη Βόρεια Ελλάδα. Η Α.Ζ.Κ. απέκτησε το δικό της σπίτι και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πλέον, συνεπείς στις κυβερνητικές δεσμεύσεις, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πραγμάτωση του ονείρου, τη δημιουργία του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς «Thess Intec», το οποίο θα αποτελεί καύχημα όχι μόνο για τη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης».

Πρέπει να καταλάβει ο Θόδωρος Καράογλου ότι είναι υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, διαφορετικά θα πρέπει να αντικατασταθεί στον ανασχηματισμό.

Περιοχή συνημμένων


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑