Lifestyle

Published on June 18th, 2020 | by fileto

0

Κάνετε κράτηση της ξαπλώστρας μέσω κινητου!

Μια και η ξαπλώστρα στις επώνυμες παραλίες και της Καβάλας, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης αλλά και της Θάσου θα είναι ένα εύρημα για το φετινό καλοκαίρι του κορωνοϊού υπάρχει λύση με κράτησή της από το κινητό σας.

plazzΗ πλατφόρμα Plazz αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα, από κόσμο που θέλει να κάνει κράτηση ξαπλώστρας και από επιχειρηματίες που προσδοκούν καλύτερη διαχείριση. Πρόκειται για μία ιδέα που ξεκίνησε το 2015 και κάθε χρόνο αποκτά ολοένα και περισσότερους χρήστες και συνεργάτες. «Μέχρι σήμερα, έχουμε συνεργασία με περίπου 100 παραλίες ανά την Ελλάδα και σταδιακά ενσωματώνονται και άλλες.

Στη Βόρεια Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με beach bars στη Χαλκιδική, τη Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα» σημειώνει ο δημιουργός της πλατφόρμας Μάνος Πατεράκης.

Την «Plazz» μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μέσω εφαρμογής στο κινητό αλλά και από την ομώνυμη ιστοσελίδα. «Μετά από μια απλή εγγραφή, ο χρήστης επιλέγει παραλία, βλέπει την κάτοψη της και επιλέγει ακριβώς σε ποια ομπρέλα θέλει να καθίσει. Έπειτα πληρώνει την κράτηση με πιστωτική κάρτα και δέχεται έναν κωδικό για να τον χρησιμοποιήσει όταν φτάσει» εξηγεί ο κ. Πατεράκης. Οι τιμές κρατήσεων διαμορφώνονται από την εκάστοτε επιχείρηση, ενώ στην πλατφόρμα υπάρχουν και αρκετές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

Προφανώς, η πλατφόρμα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα μετά τον κορονοϊό και πλέον διαθέτει και όλους τους καταλόγους των beach bars, ώστε οι πελάτες να τους βλέπουν ηλεκτρονικά και να μην πιάνουν έντυπα. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες, για την πλατφόρμα, καθώς πλέον διαθέτουν λιγότερες ομπρέλες και τους βολεύει να γνωρίζουν νωρίτερα πόσο κόσμο θα περιμένουν. Επίσης, ελέγχουμε τις ώρες προσέλευσης των ατόμων, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός» σημειώνει ο κ. Πατεράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑