Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 9th, 2020 | by fileto

0

Θετικό κρούσμα στο Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας

Θετικό βγήκε το δείγμα το οποίο ελήφθη από ηλικιωμένο, οικότροφο του Γηροκομείου Κωνστάντειο που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Σίλα Καβάλας.

Σήμερα Πέμπτη πρωί έμαθαν τα νέα στο ίδρυμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοικος που είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο, της Καβάλας που έστειλε το δείγμα σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης και τελικά αυτό βγήκε θετικό.

Ο 85χρονος άνδρας είναι ασυμπτωματικός και παρ’ όλα αυτά και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις το ίδρυμα μπαίνει σε καραντίνα, θα γίνουν εκτεταμένα τέστ στο προσωπικό, απαγορεύονται οι επισκέψεις, ενώ ιχνηλάτιση με τέστ θα γίνει και στους άλλους ενοίκους του γηροκομείου της Καβάλας!

Το ethnos.gr, το οποίο δεν είναι το θέμα, δεν είναι καστευθυντό, το οποίο θα πρέπει να κάνει το 109, το οποίο θα πρέπει να κάνει το 1999, θα πρέπει να το κάνετε. Στο γηροκομείο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακή και εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι έχει ανεβάσει πυρετό.

Το πρωί της Δευτέρας του έγινε τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν θετικός στον ιό. Αμέσως απομονώθηκε και μεταφέρθηκε στο ειδικό τμήμα για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής ο ασθενής παρουσιάζει ήπια συμπτώματα της νόσου.

Σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη, από το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στο «Κωνστάντειο» Γηροκομείο και κάνει τεστ σε άλλους τρόφιμους, που ήρθαν σε επαφή με τον θετικό στον ιό ηλικιωμένο. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και προσπάθεια ιχνηλάτησης τυχόν άλλων επαφών του ηλικιωμένου, αν και δε φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες τον επισκέφθηκε κάποιος συγγενής του ή φίλος του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑