Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 14th, 2020 | by fileto

0

Δεν θέλει μόνο Θράκη ο Κεγκέρογλου στην διακομματική

Τη διεύρυνση του έργου της υπό σύστασης επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης ζητά το ΚΙΝΑΛ με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα

Τη διεύρυνση του έργου της υπό σύστασης επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης ώστε να συμπεριλάβει προτάσεις για το σύνολο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ζητά το Κίνημα Αλλαγής με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει στην επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

Θέμα: «Σύσταση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης»

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Κατόπιν της υπ’ αριθ. πρωτ. 5971/10.07.2020 επιστολής του κ. Πρωθυπουργού, την οποία μας διαβιβάσατε με αριθ. πρωτ. 2322/13.07.2020, και σύμφωνα με σχετικές κατευθύνσεις από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, σας γνωστοποιούμε την επί της αρχής συμφωνία μας για την ανάγκη συγκρότησης της εν θέματι Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, με τη διαφορά και την επισήμανση ότι το έργο της Επιτροπής θα πρέπει να αφορά όχι μόνο στη Θράκη αλλά στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, προς τον σκοπό διαφύλαξης της αυτοδιοικητικής και αναπτυξιακής ενότητας της ευρύτερης περιοχής.

Με εκτίμηση, Βασίλειος Κεγκέρογλου».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑