Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 16th, 2020 | by fileto

0

Οι Νότιοι αρπάζουν Ρουμάνους και Βούλγαρους τουρίστες!

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ

Πανέξυπνοι και καπάτσοι παίζοντας τον τουρισμό στα δάχτυλα και έχοντας ως σύμμαχο την Κυβέρνηση, οι ξενοδόχοι από Κρήτη και Ρόδο, αλλά και οι Σαντορινιοί βλέποντας ότι ο τουρισμός τους πάει κατά διαόλου, σκέφθηκαν ένα πολύ έξυπνο κόλπο για να τραβήξουν στα μέρη τους τουρίστες από Ρουμανία και Βουλγαρία.

Σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία των δύο αυτών χωρών, κλείνουν πακέτα 8ήμερα με 7 διανυκτερεύσεις της τάξης των 400 ευρώ, που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και ημιδιατροφή!

Μάλιστα για να δελεάσουν τους πελάτες τους, αναφέρουν ότι με την αεροπορική τους επιλογή μέσω τσάρτερ γλυτώνουν τα τεστ κορωνοϊού προκειμένου να περάσουν τον Προμαχώνα, που κοστίζουν στην Βουλγαρία από 50-80 ευρώ ανά άτομο και στη Ρουμανία πάνω από 120 ευρώ.

Με την επιλογή να πάνε διακοπές στην Κρήτη αεροπορικώς γλυτώνουν τα τέστ, τα καύσιμα, την ταλαιπωρία και φυσικά χρόνο και χρήμα…

Στην αντίπερα όχθη είμαστε εμείς που στην περιοχή μας περιμένουμε τουρίστες που θα μας έρθουν οδικώς από τα Βαλκάνια και μάλιστα έχουμε φθάσει μέσα Ιουλίου με τους επιδημιολόγους να θέλουν ακόμη πιο ερμητικά κλειστά σύνορα με την Βουλγαρία μια και είναι το μοναδικό σημείο ανοιχτό για να έρθουν τουρίστες την περιοχή μας.

Με την φημολογία ότι υπήρχαν και τουρίστες που «δήθεν» είχαν προμηθευτεί πλαστά πιστοποιητικά υγείας, η κατάσταση στον Προμαχώνα έχει γίνει ανυπόφορη και από 16.000 διελεύσεις τουριστών ημερησίως έπεσε η είσοδος στους 600-800 ημερησίως.

Από αυτούς οι περισσότεροι είναι κλεισμένοι για Χαλκιδική, οπότε τζάμπα περιμένουμε τουρισμό στην περιοχή μας από τις Βαλκανικές χώρες, μια που η Σερβία έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για καραντίνες!

Το 300, το 1995, το 1995, το 1995, το 1993, το 1995, θα πρέπει να το 19993. το 100. Το κουπόνι για το οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το κουπόνι του.

Αλλά όπως φαίνεται και αυτό το δωράκι δεν είναι δελεαστικό, οπότε μάλλον είναι … μαύρα τα γραμμένα του τουριστικού μας προϊόντος!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑