Τοπικές ΑΜ-Θ βικρε

Published on August 2nd, 2020 | by fileto

0

Η ανακοίνωση της ΒΙΚΡΕ για τα κρούσματα

Μετά την είδηση ότι τα κρούσματα της Καβάλας αφορούσαν γνωστή εταιρεία επεξεργασίας κρέατος της Καβάλας η εταιρεία ΒΙΚΡΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι στο φαινόμενο που παρουσιάστηκε και τονίζει ότι μετά από ολική απολύμανση ανέστειλε την λειτουργία της μέχρι νεοτέρας.

«Η Ν.Δ. 130, 130, 130, 130, το 130, το covid_19, το covid_19.

Με την γνωστοποίηση των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων η εταιρία διενήργησε με πρωτοβουλία της, ελέγχους σε όλο το προσωπικό σε ιδιωτικό εργαστήριο. Συμμορφούμενη δε με της οδηγίες της Διεύθυνσης Υγείας Καβάλας, εκτέλεσε απολύμανση όλων των χώρων και τμημάτων των εγκαταστάσεων, τόσο διοικητικών όσο και παραγωγικών καθώς και των μονάδων κλιματισμού στα αντίστοιχα τμήματα. Μετά την σημερινή ανακοίνωση του συνόλου των αποτελεσμάτων των ελέγχων, η εταιρία προχώρησε σε αναστολή των εργασιών της.

Γνωρίζοντας ότι η αναστολή της λειτουργίας δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα που λόγω των συνθηκών, έχει πληγεί και ο Νομός Καβάλας αλλά η βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία των ανθρώπων της.

Το SARS-CoV-2 είναι το 100. Επίσης ο έλεγχος του προσωπικού συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Η επαναλειτουργία της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιστρέψουν.

Ευχή μας είναι σύντομα να βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού και να επανέλθει η ανθρωπότητα σε κανονικούς ρυθμούς».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑