Εκδηλώσεις

Published on August 2nd, 2020 | by fileto

0

Θα κινηθούμε νομικά λένε οι διοργανωτές της συναυλίας Μάλαμα

Οι διοργανωτές της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης στην Καβάλα διαψεύδουν τα περί συλλήψεων και προστίμων και προαναγγέλλουν ότι θα κινηθούν νομικά για τα ψευδή δημοσιεύματα.

Από το Σάββατο, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση περί σημαντικών παραβάσεων στα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης που έλαβε χώρα την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Το διαδίκτυο γέμισε με δημοσιεύματα περί συνωστισμού στην εκδήλωση, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, ενώ, το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι σημειώθηκε μία σύλληψη και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή.

Η διοργάνωση, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, όπου παραθέτει αναλυτικά τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας, ενώ παραθέτει και φωτογραφικό υλικό. Κάνει λόγο για ψευδή, ανακριβή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «τα περί συλλήψεως του νόμιμου εκπροσώπου της διοργανώτριας και επιβολής σε βάρος μας προστίμου από ποινικό δικαστήριο τυγχάνουν στο σύνολό τους αναληθή και συκοφαντικά, επιφυλασσόμαστε δε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας».

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές και δείχνουν τα μέτρα ασφαλείας:λήψη (2)λήψη (1) λήψη (3)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑