Πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας..." /> Με μάσκα οι πελάτες στις Λαϊκές της Καβάλας

Τοπικές ΑΜ-Θ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΒΑΛΑ

Published on August 3rd, 2020 | by fileto

0

Με μάσκα οι πελάτες στις Λαϊκές της Καβάλας

Πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όσους, τις επόμενες μέρες, θα επισκεφθούν τις λαϊκές αγορές, μεταξύ αυτών και στις Λαϊκές αγορές Καβάλας, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολης και Θάσου καθώς μπορεί οι πωλητές και οι παραγωγοί να τηρούν τις αποστάσεις αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τον κόσμο που πλησιάζει τους πάγκους για να ψωνίσει.

Αυτό συναποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη με τηλεδιάκεψη που οργάνωσε η ΠΕ Καβάλας και με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι της ΠΕ Καβάλας, ο αστυνομικός διευθυντής, ο επικεφαλής του Λιμενικού Καβάλας, ο διευθυντής της διεύθυνσης Υγείας κ.α.

Παραλληλα αποφασίστηκε η αναβολή όλων των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν εντός της εβδομάδας,σε ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα

Ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε ότι αποφασίστηκε η λήψη πιο αυστηρών μέτρων, με βασικό σκοπό τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Σημείωσε ακόμα ότι μπορεί «ο αριθμός των κρουσμάτων να είναι μεγάλος αλλά δεν είναι ανησυχητικός και πρέπει όλοι να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και οι επιχειρήσεις να ακολουθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κ. Αντωνιάδης γνωστοποίησε ότι από την Τρίτη θα βρίσκεται στην Καβάλα ένα ακόμα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο θα διενεργεί δειγματοληπτικά τεστ στο γενικό πληθυσμό, ενώ εντός της ημέρας ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας αναμένεται να εκδώσει νέα ανακοίνωση, με την οποία θα συστήνει σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑