Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 7th, 2020 | by fileto

0

Τι συνέβη με το πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες (διακινητές), οδηγός και συνοδηγός στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών και την 5-8-2020 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό (ύψος Αλεξανδρούπολης), εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό επτά (7) ατόμων και των τραυματισμό άλλων πέντε (5).

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα από την έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός – διακινητής είναι ένας από τους τραυματίες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο συνοδηγός – διακινητής, ο οποίος μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος για να αποφύγει τη σύλληψη, εντοπίσθηκε την 5-8-2020 το πρωί, κατά τη διάρκεια εκτεταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, σε χώρο στάθμευσης της Εγνατίας Οδού στον Έβρο και ακολούθως, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης διερεύνησης, προέκυψε η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

φωτο:  Evros-news


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑