Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των ασ..." /> Αλώνιζε στον Έβρο, αλλά τον συνέλαβαν

Τοπικές ΑΜ-Θ κλοπή

Published on August 9th, 2020 | by fileto

0

Αλώνιζε στον Έβρο, αλλά τον συνέλαβαν

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έξι (6) κλοπές από επιχειρήσεις και οικία, τρεις (3) κλοπές οχημάτων και μία (1) απόπειρα κλοπής οχήματος, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό από τον μήνα Δεκέμβριο του 2019 έως 8-8-2020, στο νομό Έβρου.

Συνελήφθη χθες (8-8-2020) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 8-8-2020 αφαίρεσε από την Αλεξανδρούπολη ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στην οικία του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 4-12-2019 έως 16-7-2020, διέπραξε τις κάτωθι κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του Έβρου:

– αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα

– εισήλθε σε μία επιχείρηση καθώς επίσης διέρρηξε δύο ακόμη επιχειρήσεις, δύο αποθήκες και μία οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους:

  •  2 ηλεκτρικές συσκευές
  •  1 ηλεκτρονικό υπολογιστή
  •  1 laptop
  •  10 φιάλες αλκοολούχων ποτών
  •  χρήματα
  •  διάφορα κλειδιά, τρόφιμα, εργαλεία και καύσιμα

Επιπλέον, σε μία περίπτωση ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα και οι ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑