Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των α..." /> Απατεώνες εξαπατούν τουριστικές επιχειρήσεις στη Θάσο

Τοπικές ΑΜ-Θ απατεώνες

Published on August 11th, 2020 | by fileto

0

Απατεώνες εξαπατούν τουριστικές επιχειρήσεις στη Θάσο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 9-8-2020, εξαπάτησε τρεις ημεδαπούς στη Θάσο.

Συγκεκριμένα ο δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, τηλεφώνησε σε τρεις τουριστικές επιχειρήσεις για κράτηση δωματίου και με την πρόφαση κατάθεσης προκαταβολής ή ολικής πληρωμής, καθοδήγησε τους τρεις ημεδαπούς στην πραγματοποίηση συναλλαγής μέσω τραπεζικής εφαρμογής, καταφέρνοντας να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Και δεύτερη περίπτωση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 10-8-2020, εξαπάτησε μία ημεδαπή στη Θάσο.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, προσποιούμενος υπάλληλο τράπεζας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι δικαιούται 51.000 ευρώ από επιδοτούμενο πρόγραμμα, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Συγκεκριμένα, την έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 2.300 ευρώ, ως φορολογική επιβάρυνση για το χρηματικό ποσό που δικαιούται. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑