Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 26th, 2020 | by fileto

0

Η Θάσος έπιασε πάτο στον τουρισμό!

Με αρνητικό πρόσημο κινήθηκε η φετινή τουριστική κίνηση στη Θάσο. Ειδικότερα, συγκριτικά με πέρυσι η φετινή τουριστική κίνηση κυμάνθηκε στο 20%.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι παρά το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κανένα κρούσμα στη Θάσο τον Αύγουστο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα καλύτερα να παρέμειναν κλειστά τα σύνορα σε όλους τους σταθμούς, πλην του Προμαχώνα.

Τέλος, επισήμανε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για την τοπική οικονομία. Όχι μόνο για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους εργαζόμενους.

Βέβαια ο κύριος Παρασχούδης δεν παραλείπει να τονίζει ότι «την περίοδο του 15Αυγουστου είναι γεγονός ότι είδαμε κάποια τουριστική κίνηση, κύρια βέβαια Έλληνες επισκέπτες που είχαμε στο νησί. Βέβαια είναι γεγονός πως έχουμε πια περιορισμούς και είναι έτσι πολλοί λίγοι οι προορισμοί που μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες, μεταξύ αυτών και η Θάσος βέβαια αλλά γενικά το καλοκαίρι φεύγει.

Οι Έλληνες επισκέπτες μας έτσι και αλλιώς μέχρι τα τέλη Αυγούστου φεύγουν από το νησί και η Θάσος θα μπει σε μια μακρά χειμωνιάτικη περίοδο έτσι και αλλιώς.

Η Θάσος φέτος βασίσθηκε στους Έλληνες τουρίστες αλλά έτσι και αλλιώς παραδοσιακά η Θάσος βασίζεται στους Έλληνες τουρίστες και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι αυτοί απλά τα τελευταία χρόνια υπήρχε μεγάλη ζήτηση και γινόνταν πολλές κρατήσεις από χώρες του εξωτερικού και από τα Βαλκάνια ακόμη βέβαια και όταν ερχόταν οι Έλληνες να κάνουν μια κράτηση πολλές φορές δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια. Έτσι αυτό ήταν ένα μεγάλο παράπονο των Ελλήνων τουριστών, γιατί δεν μπορούσαν να βρουν δωμάτια ή πλήρωναν πολύ ακριβά αυτά που έβρισκαν.

Φέτος δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα οπότε ήταν μια ευκαιρία να γυρίσουν στο νησί μας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑