Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 26th, 2020 | by fileto

0

Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: Γιατί τόση φασαρία για μια άμισθη θέση;

Με σαφή ανακοίνωσή της, η πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ Κατερίνα Ιωαννίδου ξεσπά κατά των επικριτών της και όσων την έχουν κατηγορήσει για «βόλεμα». Στον απόηχο της πρόσφατης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής συζήτηση για το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας στην οποία εκκρεμούν και δικαστικές αποφάσεις (διαβάστε αναλυτικά εδώ), η Κατερίνα Ιωαννίδου απαντά ότι η θέση της είναι άμισθη και δεν έχει λαμβάνειν κάποιο προσωπικό όφελος.

Η ανακοίνωσή της –αυτούσια- έχει ως εξής: «Σχετικά με το ” βόλεμα” για τη θέση που κατέχω στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ, που εντέχνως κάποιοι αναφέρουν συνεχώς προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την κοινη γνώμη εχω να αναφέρω τα εξής:

Η θέση του Προέδρου είναι άμισθη

Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να εισπράττω εξώδικα.

Δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜΟΣ. Ντροπή τους!

Σκέφτηκα πολλές φορές να παραιτηθώ και να γλυτώσω από αυτήν την ψυχική ταλαιπωρία που μου έχει στερήσει χρόνο από την δουλειά και την οικογένεια μου, αλλά μετά σκέφτηκα τους εργαζόμενους που με κοιτούν με ελπίδα και πίστη. Σκέφτηκα πως αν υποχωρήσω, θα κερδίσει το άδικο. Και σκέφτηκα πως για άλλη μια φορά θα αφήσω τα κοράκια να μου πετάξουν λάσπη και θα το υπομένω. Γιατί όταν ασχολήθηκα με τα κοινά για πρώτη φορά η συγχωρεμένη η γιαγιά μου με “όρκισε” επιτακτικά. “Να είσαι καλός άνθρωπος, να κάνεις καλά έργα”. Έχω ορκιστεί λοιπόν να προασπίζομαι το Δημόσιο συμφέρον. Και θα το κάνω για μία ακόμη τελευταία φορά κλείνοντας τον κύκλο ενασχόλησης μου με την πολιτική, όπου πολλά έδωσα, πολλά είδα και τίποτα δεν κατάφερα να αλλάξω. Δυστυχώς…».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑