Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 2nd, 2020 | by fileto

0

Έπιασαν διακινητή και λαθρομετανάστες στα Κερδύλια

 

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα 5 αλλοδαπούς με ενοικιαζόμενο επιβατικό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται ακόμη ότι για τον ανωτέρω αλλοδαπό εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθές (01-09-2020), εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα να κινείται στην Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος  των Κερδυλίων προκειμένου να ελεγχθεί. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος συνολικά 5 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑