Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2020 | by fileto

0

Ο «Ήλιος» βγαίνει από …την Καβάλα

Σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Η νέα σειρά του σταθμού, με τίτλο «Ήλιος», ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα και θα αναδείξει τις όμορφες γωνιές της Καβάλας.

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με πλούσιο καστ και μια ενδιαφέρουσα πλοκή φιλοδοξεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Πρωταγωνιστής στο σίριαλ «Ήλιος», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από χρόνια απουσίας. Στη νέα σειρά, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, εκτός από τον Καραμίχο, θα παρακολουθήσουμε τους Αντίνοο Αλμπάνη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριο Αθανασίου, Ακίνδυνο Γκίκα και πολλούς άλλους.

Όπως έγινε γνωστό, ο «Ήλιος» θα πάρει τη θέση της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που έκανε φινάλε στα τέλη Ιουνίου και θα είναι αυτό που θα δίνει πάσα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων. Ο τίτλος του γαλλικού σίριαλ στο οποίο βασίζεται η νέα σειρά του ΑΝΤ1 είναι «Un Si Grand Soleil» (Ένας τόσο μεγάλος ήλιος) και τη διασκευή και απόδοσή του στα ελληνικά ενσαρκώνει η Μαρία Γεωργιάδου.

Η πλοκή σύμφωνα με το γαλλικό σενάριο, η πρωταγωνίστρια επιστρέφει με το γιο της έπειτα από χρόνια απουσίας στην πόλη που μεγάλωσε, που δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Καβάλα. Εκεί, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου ενός παιδικού της φίλου. Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά της, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 θα πρέπει να ξεθάψει καλά κρυμμένα μυστικά και να αντιμετωπίσει τον πρώτο της έρωτα, που πλέον είναι αστυνομικός που ερευνά την υπόθεσή της στη σειρά. Το ρόλο του παιδικού έρωτα, αλλά και του αστυνομικού που θα δυσκολέψει τη ζωή της πρωταγωνίστριας, αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμίχος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑