Συνελήφθησαν χθές (3..." /> Πήγαν να διαφύγουν οι διακινητές λαθρομεταναστών, αλλά συνελήφθησαν  


Τοπικές ΑΜ-Θ 04092020amthradia001

Published on September 4th, 2020 | by fileto

0

Πήγαν να διαφύγουν οι διακινητές λαθρομεταναστών, αλλά συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθές (3-9-2020) το μεσημέρι, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , δύο ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες .

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει , παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει , παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑