Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 14th, 2020 | by fileto

0

Κατερίνα Μπαταλογιάννη: έκλεψε την παράσταση στο «Voice»

Ο πέμπτος κύκλος του «Voice» έκανε πρεμιέρα, την Κυριακή (13/09), στον ΣΚΑΪ, και η γιαγιά υποψήφιας μπήκε στο πλατό, κέρασε παραδοσιακό γλυκό τους τέσσερις κριτές και τους τρέλανε.

Σε σημείο που οι κριτές (Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη) να διαγκωνίζονται για την προτίμηση των υποψηφίων.

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη από την Νέα Ηρακλείτσα (κόρη του Δημήτρη Μπαταλογιάννη), με «όπλο» της την παραδοσιακή μουσική και την ερμηνεία της στο τραγούδι με τίτλο «Εγώ κρασί δεν έπινα» εντυπωσίασε τόσο τον Ρουβά όσο και τον Μουζουράκη.

Ωστόσο, στην εκπομπή δεν ήταν μόνη της καθώς, στο λεγόμενο «Family Room», δίπλα από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ήταν η γιαγιά της που τρέλανε τους πάντες.

Η «σούπερ γιαγιά Κατερίνα», όπως την αποκάλεσε η Παπαρίζου, μπήκε στο πλατό και κέρασε παραδοσιακό γλυκό τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι ξετρελάθηκαν.

Όταν, δε, ο Ρουβάς τη ρώτησε ποια ομάδα θα επέλεγε εκείνη εάν ήταν στη θέση της εγγονής της, η γιαγιά Κατερίνα απάντησε αυτή του ποπ σταρ, με τον Μουζουράκη να σχολιάζει δηκτικά και χιουμοριστικά: «Εντάξει, είναι επειδή είστε ηλικιακά πιο κοντά!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑