Αντιμέτωποι με πρόστιμα λόγω μη έγκαιρ..." /> Λόγω κορωνοϊού δεν πέρασαν ΚΤΕΟ στα Πομακοχώρια!

Τοπικές ΑΜ-Θ εχινος

Published on September 29th, 2020 | by fileto

0

Λόγω κορωνοϊού δεν πέρασαν ΚΤΕΟ στα Πομακοχώρια!

Αντιμέτωποι με πρόστιμα λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης για έλεγχο ΚΤΕΟ βρίσκονται αρκετοί κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης λόγω… κορονοϊού!

Η απίστευτη αυτή εξέλιξη ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης.

Πρόκειται για τους κατοίκους του ορεινού Δήμου Μύκης στην Ξάνθη οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, τέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας – μέχρι και περιορισμού κατ’ οίκον – με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσέλθουν εγκαίρως για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των οχημάτων τους.

Κατά συνέπεια τους επιβάλλονται πρόστιμα, ενώ δεν έχει υπάρξει μέριμνα για την απαλλαγή τους λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Όπως τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος από την Ξάνθη, Ιρφάν Χατζηγκενέ, της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλου Τοψίδη, στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο “οι κάτοικοι του Δήμου Μύκης έμειναν σε καραντίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να μην είναι συνεπείς στον έλεγχο ΚΤΕΟ των οχημάτων τους. Η αδυναμία προσέλευσής τους στον σταθμό ελέγχου λόγω καραντίνας θα έπρεπε να αποτελεί λόγο εξαίρεσής τους από την επιβολή προστίμου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει, καθώς τα πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί και οι οφειλέτες ήδη τα καταβάλουν ώστε να μπορούν να κινούν τα οχήματά τους”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑