Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2020 | by fileto

0

Φυλλοροεί η παράταξη Τοψίδη!

KAFENEIO-LEZANTAΑναμφισβήτητα όταν κάποιος δει για πρώτη φορά την πολύ γοητευτική και όμορφη Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, εντυπωσιάζεται τόσο πολύ, που κινδυνεύει ακόμη και να την ερωτευθεί… Ωστόσο αν την δει για δεύτερη φορά, σίγουρα θα θυμηθεί ότι ήταν υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση το ψηφοδέλτιο Έβρου.

Όπου δεν εκλέχτηκε για δυο λόγους. 1. Την 3η έδρα κατέλαβε ο ίδιος ο Τοψίδης ως επικεφαλής, 2. Πήρε 3.715 ψήφους, έναντι 3.905 ψήφων που πήρε ο δεύτερος. Έχασε δηλαδή την έδρα για μόλις 190 ψήφους.

Και πάμε λοιπόν και στην είδηση. Μετά λοιπόν από τον εν ενεργεία Περιφερειακό Σύμβουλο Ροδόπης κ. Ιμάμογλου και η αναπληρωματική του Τοψίδη στον Έβρο, Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, έγινε οπαδός (και ειδική σύμβουλος) του Χρήστου Μέτιου. Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

 

Ιδού και το δελτίο τύπου:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας.

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Διδάκτορας στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ (Παιδοψυχιατρική) με αντικείμενο έρευνας τον σχολικό εκφοβισμό, η κ. Γκουλιάμα θα υπηρετεί στην Περιφέρεια εθελοντικά παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες σε ζητήματα Παιδείας.

πηγη: Μαχητής Ξάνθης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑