Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 22nd, 2020 | by fileto

0

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την πόρτα του Δήμου Καβάλας

Άλλα οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε προχθές το απόγευμα ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Μέσα σε τρία 24ωρα ο αριθμός τους στην περιοχή έφτασε τα 25. Σε αναστολή λειτουργίας βρίσκονται πέντε τμήματα Δημοτικού Σχολείου της Καβάλας μετά από κρούσμα κορονοϊού σε καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, τμήματα νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου στη Θάσο, δύο τμήματα βρεφονηπιακού σταθμού στην Ελευθερούπολη, και τμήμα στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Καρυάς Νέστου. Προληπτικά, μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου δε λειτουργεί και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, καθώς καθηγητής μουσικής που παραδίδει μαθήματα σε αυτό βρέθηκε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται όλα διαδικτυακά.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και δεύτερος ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης.

Η Ακαδημία της ομάδας, έχει αναστείλει την λειτουργία της μέχρι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Ήδη από χθες η Δ.Ο.Υ. Καβάλας θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού και τη χρήση e-mail.

Κρούσμα και στον Δήμο Καβάλας

Θετική στον Κορονοϊό εντοπίστηκε εργαζόμενη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Καβάλας.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας προχωρούν σε προληπτικά τεστ, όπως τεστ θα κάνει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Κυριάκος Σταυρίδης.

Τα τεστ έγιναν χθες στην ειδική μονάδα που βρίσκεται έξω στο πάρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, η οποία τις τελευταίες μέρες προχωρά σε ανίχνευση πάνω απών 100 ατόμων ημερησίως…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑