Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 25th, 2020 | by fileto

0

Έσβησε από κορωνοϊό 53χρονη νηπιαγωγός στην Καβάλα

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 53χρονη γυναίκα, νηπιαγωγός το επάγγελμα, τα ξημερώματα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Η 53χρονη εισήχθη στο Νοσοκομείο έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό προ δύο εβδομάδων περίπου και τις τελευταίες 10 ημέρες νοσηλεύονταν στην κλινική ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καβάλας διασωληνωμένη.

Έλεγχοι “drive through” στο Λιμάνι της Καβάλας

Οι έλεγχοι που έγιναν στην Υπηρεσία Καθαριότητας σήμερα του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασαν κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού.
Έλεγχοι «drive through» για τεστ κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» πίσω από το απεντομωτήριο από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου.
Τα συνεργία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον χώρο , όπου θα δημιουργηθεί ειδική διαδρομή, ώστε με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, να πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms με αριθμό 1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑