Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 13th, 2021 | by fileto

0

Περιμένει χιόνια στην ΑΜ-Θ ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει πως ο καιρός φέρνει έντονα φαινόμενα τις επόμενες μέρες, όπως χιόνια και έντονο κρύο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, τόνισε ότι ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες πέφτει αισθητά σε όλη την χώρα. Το τσουχτερό κρύο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα την Κυριακή.

Από το απόγευμα της Τετάρτης ξεκινούν οι χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά, ενώ μέχρι το Σαββατοκύριακο θα σημειωθούν σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Μάλιστα, αναμένεται να χιονίσει σε νησιά του Αιγαίου.

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη ο καιρός γίνεται καλύτερος από τα δυτικά προς τα βορειοδυτικά, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν σύννεφα τα οποία θα συνοδεύονται με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται η χιονόπτωση. Δεν αποκλείεται το βράδυ της Πέμπτης να χιονίσει στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα πλήξει τα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ σε Θάσο, Θράκη, Λήμνο και Λέσβο μπορεί να χιονίσει στα πεδινά.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ο καιρός μέχρι το βράδυ θα βελτιωθεί σε όλη την χώρα, όμως θα υπάρχουν παγεροί βοριάδες που θα αγγίξουν τα 7 με 8 μποφόρ, τόσο σε θάλασσα, όσο και στην ηπειρωτική χώρα.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για μπόρες χιονιού τις επόμενες μέρες σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑