Τοπικές ΑΜ-Θ Μάκης Παπαδόπουλος [10] (1)

Published on February 2nd, 2021 | by fileto

0

Μάκης Παπαδόπουλος κατά διοίκησης Μουριάδη

«ΟΧΙ στην άνιση μεταχείριση δημοτών σε προσλήψεις προσωπικού και διαγωνισμούς του Δήμου»

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρεται στο ζήτημα της άνισης μεταχείρισης από την διοίκηση του δήμου Καβάλα εις βάρος γυναικών υποψηφίων για την Καθαριότητα.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: «Με το απαράδεκτο πρόσχημα της “εμπειρίας” και των “φυσικών ικανοτήτων”, η διοίκηση του Δήμου παραδέχτηκε ότι απέκλεισε γυναίκες κατά την τελευταία πρόσληψη εποχικού προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

“Κρύβεται” μάλιστα πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, στους οποίους χρεώνει την επιλογή, λες και είναι δική τους δουλειά να αποφασίζουν τις προσλήψεις.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή ευνόησε ένα δικό της μέλος στο ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ που παραιτήθηκε πρόσφατα και του ενοικίασε το κυλικείο της Δημοτικής Αγοράς με ενοίκιο μειωμένο κατά 60%, έχοντας αποθαρρύνει προηγουμένως την εμφάνιση ανταγωνιστικών προσφορών.

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με προκλητικό τρόπο τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσεις, αποκλείοντας ουσιαστικά δημότες από το δικαίωμα στην εργασία και στη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δήμου.

Εμείς είμαστε σταθερά υπέρ της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της ίσης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών σε θέσεις εργασίας και διαγωνισμούς του Δήμου για όλους τους δημότες».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑