Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 22nd, 2021 | by fileto

0

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον Λιγνάδη;

Από την ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: «Οργή και θλίψη προκαλεί το επίπεδο στο οποίο έχουν πέσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Τάνια Ελευθεριάδου, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να εφεύρουν ένα πειστικό αντιπολιτευτικό αφήγημα.

Ειδικά σε ένα θέμα που μόνο πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να χωρέσει, έφτασε η βουλευτής να επιχειρήσει να διασπείρει νέες ψευδείς ειδήσεις, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Αδιάντροπα και κινούμενη, στον γνώριμο για τον ΣΥΡΙΖΑ, δρόμο της αθλιότητας, η κυρία Ελευθεριάδου, με τη γνωστή μέθοδο της «λάσπης στον ανεμιστήρα», δεν δίστασε να εμπλέξει στην υπόθεση ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, με μια αισχρή και χυδαία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Αυτό, την ίδια στιγμή που η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. στην οποία αναφέρεται, με ανακοίνωσή της, διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σχετική εμπλοκή της στο θέμα.

Παράλληλα, καταγγέλλουμε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, που με ανακοίνωση-ορισμό της «πολιτικής αλητείας» προσπαθεί να ταυτίσει τον Πρωθυπουργό με τον Δ. Λιγνάδη, ο οποίος έφυγε από το Εθνικό θέατρο με το που βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για το πρόσωπο του, με τον χαρακτηρισμό του εκ μέρους της Υπουργού Πολιτισμού ως επικίνδυνου και τη στιγμή που η συντεταγμένη πολιτεία του έχει φορέσει ήδη χειροπέδες.

Πρόκειται για χυδαία εργαλειοποίηση σεξουαλικών εγκλημάτων και απόπειρας αποκόμισης πολιτικού κεφαλαίου από τον ανθρώπινο πόνο, που λειτουργεί τελικά αποτρεπτικά για οποιαδήποτε νέα αποκάλυψη.

Μήπως αυτό επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην βγουν στο «φως» ‘ονόματα στελεχών του όπως του υφυπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, Χαϊκάλη ή του Κιμούλη που διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση και πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού” Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”;

Κύριοι, της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ σας το ξαναείπαμε «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Όσον αφορά δε τον χαρακτηρισμό ως ακροδεξιού του βουλευτή μας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη, είναι γνωστή πλέον η «καραμέλα» σας. Η ανοίκεια επίθεσή σας αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια της Κουμουνδούρου να αποπροσανατολίσει και να παραποιήσει την πραγματικότητα όσον αφορά την ουσία του προβλήματος που αναδείχθηκε με τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.

.Ότι σας στριμώχνει πολιτικά το χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και νομίζετε ότι «καθαρίζετε».

Ακούστε … υπερασπιστές του Κουφοντίνα….

Σας έμαθε ο κόσμος… ”Δεν σας παίρνει”….

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας απαντώντας στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας σημειώνει:

Η τοπική ΝΔ δεν κατάλαβε τίποτα.

Δεν κατάλαβε ότι είναι η δική της κυβέρνηση που ακύρωσε την προκήρυξη διαγωνισμού και ανέθεσε τη Διεύθυνση του Εθνικού στον Λιγνάδη.

Δεν κατάλαβε ότι για 20 μέρες σφύριζε αδιάφορα και κάλυπτε τον καταγγελλόμενο.

Δεν κατάλαβε ότι το ΣΕΗ, το Δ.Σ. του Κέντρου Κινηματογράφου, το σύνολο του θεατρικού κόσμου ζητά την παραίτηση της κ. Μενδώνη και κατηγορεί την Κυβέρνηση για αδιαφορία.

Δεν κατάλαβε ότι η προσπάθεια της να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση.

Δεν κατάλαβε ότι η γραμμή Λαζαρίδη τελικά επικράτησε στο εσωτερικό της.

Δεν κατάλαβε ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ταυτίζονται με τα λεγόμενα του βουλευτή τους και επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μας ότι, τόσο ο κ. Λαζαρίδης όσο και η ηγεσία της τοπικής ΝΔ τοποθετούνται ανερυθρίαστα στην ακροδεξιά.

Δεν έχει καταλάβει ότι είναι κυβέρνηση και φέρει την απόλυτη ευθύνη για τις πολιτικές της επιλογές.

Ελπίζουμε, μόνο, να μην πιάσετε το photoshop και μας βάλετε πλάι στον κ. Νίκο Γεωργιάδη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑