Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 24th, 2021 | by fileto

0

ΠΕΝΕΝ: Κρούσμα κορωνοϊού στο “BLUE STAR MYCONOS”

Για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος πληρώματος του πλοίου «Myconos» που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Λήμνος – Καβάλα, κάνει λόγο το δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (Π.Ε.Ν.Ε.Ν)

Αναλυτικά το δελτίο της ΠΕΝΕΝ:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο “BLUESTARMYCONOS” της ναυτιλιακής εταιρείας BLUESTARFERRIES διαπιστώθηκε επίσημα 1 επιβεβαιωμένο κρούσμα και δύο ύποπτα κορωνοϊού σε μέλη του πληρώματος του μηχανοστασίου.

Πρόκειται για επαναλαμβανόμενα κρούσματα που καταγράφονται σε πλοία της Ακτοπλοΐας που αναδεικνύουν τα ελλιπή μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της υγείας των Ναυτεργατών.

Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη οι ναυτιλιακές εταιρείες να τηρούν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να διαθέτουν και να εφοδιάζουν τα πλοία με τα απαραίτητα μέσα που θα διασφαλίζουν την υγεία των Ναυτεργατών.

Επίσης επιβάλλεται η κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρότασή μας για μαζικά τεστ σε όλα τα πλοία της Ακτοπλοΐας και αυτό να γίνεται επαναλαμβανόμενα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑