Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 9th, 2021 | by fileto

0

Διαφήμιση στα λεωφορεία προτείνει ο Κατσιμίγας

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑ – Να κάνει η Περιφέρεια τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ φορείς τουριστικής προβολής

Επερώτηση με θέμα την τουριστική προβολή της ΠΑΜ-Θ σε λεωφορεία και την ενίσχυση των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων υπέβαλε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία και ο Κώστας Κατσιμίγας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για την τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ σε λεωφορεία και την ενίσχυση των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων κατέθεσε σχετική επερώτηση η Παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας προς τον κ. Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Χρήστο Μέτιο και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθανάσιο Τσώνη.

Την επερώτηση, η οποία θα αναπτυχθεί σε επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ροδόπης Χρήστο Χατζηπέμου, συνυπογράφουν όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: Τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ σε λεωφορεία και ενίσχυση των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων.

Τα λεωφορεία που δρομολογούνται σε υπεραστικές διαδρομές στα μεγάλα αστικά κέντρα (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) ή και σε διεθνή τακτικά δρομολόγια (Σόφια, Φιλιππούπολη, Κωνσταντινούπολη), αλλά και τα τουριστικά λεωφορεία που περιοδεύουν εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την τουριστική διαφημιστική προβολή της Περιφέρειά μας, προβάλλοντας στις εξωτερικές επιφάνειές τους τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής μας. Τέτοιου είδους διαφημιστική προβολή απουσιάζει από το τουριστικό πρόγραμμα της Περιφέρειάς μας, μολονότι έχει παγκοσμίως κριθεί ως ιδιαίτερα αποτελεσματική και χρησιμοποιείται και στην Ελλάδα (πχ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου) και στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων και σε δεύτερο επίπεδο τα κατά τόπους ΚΤΕΛ, ανήκουν στις κατηγορίες των επαγγελματιών που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές από την παρατεταμένη πανδημία.

Ερωτάται ο κος Περιφερειάρχης και ο αρμόδιος για θέματα Τουρισμού αντιπεριφερειάρχης:

Είναι στα σχέδιά τους η προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας μέσω εικόνων και μηνυμάτων επί των σύγχρονων λεωφορείων που διαθέτουν τα ΚΤΕΛ καθώς και τα τουριστικά γραφεία της Περιφέρειας μας μέσω συμβάσεων, όπως έχουν υπογραφεί από άλλες Περιφέρειες;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑