Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 17th, 2021 | by fileto

0

Κουβαλούσαν λαθρομετανάστες και συνελήφθησαν σε Καβάλα και Κομοτηνή

17072021diakinisi002Συνελήφθησαν την Παρασκευή (16-7-2021), στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης δύο διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τριάντα οκτώ (38) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος οικισμού Κοπτερού), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί την 3-7-2021 από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑