Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 6th, 2021 | by fileto

0

Ο Πολιτιστικός Παλαιοχωρίου παρέδωσε κλειδιά στον Δήμο!

Ο σύλλογος Παλαιοχωρίου παρέδωσε τα κλειδιά στην πρόεδρο του χωριού,  Αλεξάνδρα Αδαμίδου, σηματοδοτώντας το τέλος ενός από τους Παλιότερους συλλόγους  του Δήμου Παγγαίου.

Αυλαία μετά 40 χρόνια πλούσιας ιστορίας,  με εκδηλώσεις όπως: ΤΣΑΝΙΑ, Γιορτή Κάστανου, Παιδικό φεστιβάλ, Ανάβαση στο Βρανόκαστρο, αλλά και ετήσιες παραστάσεις.

Συμμετείχε σε πολλές δράσεις όπως Μακεδονικός Γάμος, Θρακιώτικος Γάμος, Γκουλιάρια, summer in Greece, Παγγαιορείτικο Αντάμωμα, παναγύρια, κλπ.

Με  Ομάδα αιμοδοτών και συμμετοχή στην πυροπροστασία.

Μαζί με τον σύλλογο σταματούν και όλα τα  τμήματα του που είναι:  το χορευτικό, η φιλαρμονική Παλαιοχωρίου, το τμήμα εικαστικών, το τμήμα γυμναστικής και η χορωδία Παλαιοχωρίου.

Πάντως ευχή μελών και των κατοίκων είναι τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση στα προβλήματα και ο ιστορικός σύλλογος να συνεχίσει την λειτουργία του.

Δύσκολα τα χρόνια του κορωνοϊού…..για τους Πολιτιστικούς συλλόγους  του Δήμου Παγγαίου. Έλλειψη πόρων, μειωμένο ενδιαφέρον της διοίκησης, μειωμένο ενδιαφέρον και των εθελοντών.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 5/9 Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ….ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ (6932611305).

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ….


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑