Αθλητικά

Published on October 1st, 2021 | by fileto

0

Ο ΑΟΚ παίζει φέτος στην Γ’  Εθνική Κατηγορία

Παίζουν  φέτος  στην Super League 2  οι Ρόδος και  Δόξα Δράμας, σύμφωνα  με πληροφορίες μας, ενώ αντίθετα  κόπηκε  πάλι  και  μάλλον  οριστικά αυτή  την φορά, η Καβάλα….

 

Θετικά νέα λοιπόν και για την Δόξα Δράμας. Οι Δραμινοί,  με επικεφαλής της όλης προσπάθειας  πλέον τον πολύ  δυνατό πάντα Ποτή Τσιριμπή, στο Διοικητικό Εφετείο και θα αγωνιστούν στην S L2.

Οι Δραμινοί είχαν καταθέσει θυμίζουμε προσφυγή για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής.

Το αίτημα έγινε δεκτό και πλέον άναψε το πράσινο φως για την SL2.

Οι νησιώτες τώρα θα πάρουν και αυτοί μόνο μέρος στην κλήρωση, αλλά και στο πρωτάθλημα καθώς δικαιώθηκαν στην προσφυγή που κατέθεσαν

 

Η ανακοίνωση τώρα  της Ρόδου:

“Η Ροδος μας, όχι μόνο στην κλήρωση αλλά και στο πρωταθλημα κανονικά!

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που χτες συνεδρίασε και δημοσίευσε σήμερα είναι για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ κανονικά στο πρωταθλημα της super league 2.

Όπως αναφέρεται «το δικαστήριο διατάσσει την συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στην επαγγελματική κατηγορία της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών».

Η Καβάλα τέλος, είναι προφανώς  πια οριστικά εκτός Super League 2, καθώς απορρίφθηκε η δική της προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, μετά  πια και  της απόφασης της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2.

O AOK έτσι μένει οριστικά εκτός SL2 και πλέον έχει την επιλογή να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Αναμένεται πάντως και η επίσημη θέση της Καβάλας για το μέλλον της ομάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑