Εκδηλώσεις

Published on December 1st, 2012 | by fileto

0

Ανοίγει την Τρίτη η «Ονειρούπολη» της Δράμας

Επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από την Έλενα Παπαρίζου

Κόντρα στην οικονομική κρίση των ημερών ο Δήμος Δράμας, οι τοπικοί πολιτιστικοί φορείς και οι δεκάδες εκατοντάδες εθελοντές υπόσχονται να μη χαλάσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στα μάτια μικρών και μεγάλων που θα επισκεφθούν και φέτος την «Ονειρούπολη».

Πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη χρόνια, γεμάτη χρώματα και φαντασία αλλά κυρίως γεμάτη από ονειρεμένες εικόνες, παιχνίδια, δράσεις, συναυλίες και πολύ κέφι η Ονειρούπολη θ’ ανοίξει τις πύλες την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα. Μια μέρα νωρίτερα,

στις 3 Δεκεμβρίου, την παραμονή της εορτής της πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας, παιδιά όλων των ηλικιών τηρώντας μια μακρά παράδοση ετών με το καραβάκι των ευχών, θ’ αφήσουν τα χειροποίητα καραβάκια τους στη λίμνη των νερών της αγία Βαρβάρας στέλνοντας έτσι τις ευχές τους και ελπίζοντας να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι: «Η Γη είναι το σπίτι μας».

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από την Έλενα Παπαρίζου μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του παραμυθιού των Χριστουγέννων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑