Ειδήσεις

Published on December 7th, 2012 | by fileto

0

Ο υπουργός Καράογλου στην Θράκη το ΣΚ

Επίσκεψη στην Ξάνθη και την Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Το Σάββατο ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη στο Διοικητήριο, τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Στυλιανίδη στο Δημαρχείο, τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο, καθώς και άλλους φορείς.

Την Κυριακή ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραβρεθεί στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κυρού Δαμασκηνού. Ακολούθως θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη, στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, καθώς και με άλλους φορείς της περιοχής.

Λόγω απουσίας του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αριστείδη Γιαννακίδη στο εξωτερικό,  ο κ. Καράογλου, θα τον συναντήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11.30, στο ΥΜΑΘ.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑